Совершенствование преподавания частной патологии на кафедре пропедевтики внутренних болезней - Сыволап, В. В.; Григорьева, З. Е.; Олейник, А. И.; Авраменко, Н. Ф.; Лихасенко, И. В.; Поливода, С. В.; Сиволап, Віталій Вікторович; Григор'єва, Земфіра Юхимівна; Олійник, Олександр Іванович; Авраменко, Наталя Федорівна; Лихасенко, Іветта Валеріївна; Полівода, Світлана Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2010)
У статті розглянуто питання викладання захворювань внутрішніх органів на кафедрі пропедевтики внутрішніх хвороб, створення інтегральної історії хвороби віртуального хворого. The article discusses the teaching of inner organs pathology at the department of propaedeutics of internal diseases, creation of an integrated rasp, histnrv nf virtual natipnt
Keywords: інтегральна історія хвороби; віртуальний хворий; кафедра пропедевтики внутрішніх хвороб; integrated case history; virtual patient; department ofpropaedeutics of internal diseases