Симуляційні технології у вищій медичній освіті - Радутна, Олена Анатоліївна; Radutna, O. A (Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди, 2020)
Симуляційна освіта є однією із основних методик практичної підготовки медичних фахівців у розвинених країнах. Для цього створені спеціальні тренажери та розробляються ігрові методики навчання, які дозволяють моделювати різні клінічні ситуації. Simulation education is one of the main methods of medical professionals practical training in developed countries. For this purpose, special simulators have been created and game teaching methods are being developed that allow modeling different clinical situations.
Keywords: симуляційні технології; симуляційне навчання в медицині; симуляційний центр; симуляційний тренінг; формування практичних компетенцій; simulation technologies; simulation training in medicine; simulation center; simulation training; formation of practical competencies