Екстемпоральні лікарські косметичні засоби у вигляді масок та примочок, які застосовуються в дерматології при лікуванні та реабілітації акне та розацеа (Повідомлення 3) - Кілєєва, Ольга Павлівна; Бушуєва, Інна Володимирівна (My University, 2019)
Стаття присвячена проблемі застосування лікарських косметичних засобів в комплексній терапії при захворюванні на вульгарні та рожеві вугрі та профілактики цієї патології. Акцентується увага на недостатньому впровадженні в практику нових методів лікування, що б в значній мірі збільшило можливості корекції косметичних недоліків пацієнтів. Висвітлені питання аптечної технології щодо створення препаратів для зовнішнього застосування лікарських форм у вигляді масок та примочок.
Keywords: лікарські косметичні засоби; екстемпоральне виготовлення; рецептурні прописи; маски; примочки