Особливості навчання науковому стилю мовлення болгарських студентів на заняттях з української мови - Абрамова, Інна Георгіївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Вступ. Постановка проблеми. Запити іноземних студентів щодо навчання науковому стилю мовлення на заняттях з української мови сьогодні очевидні, тому що дозволяють вирішувати різні завдання в їх навчально- професійній діяльності. Саме тому минулого навчального року у Центрі підготовки іноземних громадян був впроваджений курс «Науковий стиль мовлення» для болгарських студентів 2 курсу спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація». Означений курс сприяє формуванню достатньої мовної бази і є основою для підготовки до складання ліцензійного іспиту «Крок 1».
Keywords: тези доповідей