Вплив паління на показники зовнішнього дихання у студентів - Самойлик, О. В. (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Мета дослідження: визначити вплив паління на деякі показники зовнішнього дихання у молодих курців. Вивчалися показники зовнішнього дихання у студентів-добровольців віком 19 – 21 рік за допомогою спірометрії.