Оцінка взаємозв'язку важкості гіпертензивних розладів під час вагітності з терміном розродження - Кириченко, Михайло Михайлович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження: дати оцінку зв’язку важкості гіпертензивних розладів під час вагітності та терміном розродження.
Keywords: тези доповідей