Клініко-етологічна характеристика жестикуляції при соціально-комунікативній поведінці пацієнтів з шизоафективним розладом в стані ремісії, у контексті постманіфестних патоперсонологічних трансформацій - Хоміцький, Микола Євгенович (My University, 2018)
Метою цього дослідження було вивчення клініко-етологічних характеристик використання жесту при соціально-комунікативній поведінці пацієнтів, які страждають на ШАР стані ремісії.
Keywords: тези доповідей