Фізіологія людини. Модуль 2 - Кущ, Оксана Георгіївна; Бессараб, Георгій Ігнатович; Омельянчик, Володимир Миколайович; Степанова, Надія Володимирівна; Сухомлінова, Ірина Євгенівна; Тихоновська, Марина Анатоліївна; Вотєва, Ванда Євгенівна; Жернова, Наталія Петрівна; Морозова, Оксана Валентинівна; Путілін, Денис Анатолійович; Прозорова, Тетяна Михайлівна; Шведова, Тетяна Анатоліївна (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Практикум призначений для використання при проведенні практичних занять студентами медичних університетів, що навчаються за спеціальностями «Лікувальна справа» та «Педіатрія» і вивчають нормальну фізіологію за кредитно-модульною системою відповідно до вимог Болонського процесу. Це дозволить оптимізувати якість підготовки до занять та здачі тематичних модульних блоків для присвоєння залікових кредитів