Стоматологічні аспекти ведення хворих із ендокринними захворюваннями: навч.-метод. посіб. для студентів - Михайловська, Наталія Сергіївна; Кулинич, Таміла Олегівна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Навчально-методичний посібник до практичних занять та самостійної роботи студентів складено відповідно до програми навчальної дисципліни «Ендокринологія», спеціальності «Стоматологія». У навчально-методичному посібнику наведено основні ендокринні захворювання, стоматологічні аспекти, зміни у ротовій порожнині та зубо-щелепній системі при цих захворюваннях. Видання має на меті сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань студентами IV курсу медичного факультетів під час підготовки до практичних занять з відповідних тем.