Внутрішня медицина з інтерпретацією лабораторних досліджень - Михайловська, Наталія Сергіївна; Лісова, Оксана Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Збірник задач для підсумкового контролю знань студентів до практичних занять та самостійної роботи студентів ІII курсу складений відповідно до програми навчальної дисципліни «Внутрішня медицина з оцінкою результатів досліджень», спеціальність – 224 «Технології медичної діагностики та лікування». Видання має на меті сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань студентами ІІІ курсу медичного факультету під час підготовки до практичних занять та підсумкового модульного контролю.