Валідація спектрофотометричної методики кількісного визначення карведілолу у складі лікарських засобів - Малецька, Олена Романівна; Васюк, Світлана Олександрівна (Тернопіль : ТНМУ: "Укрмедкнига", 2019)
Мета. Валідація спектрофотометричної методики кількісного визначення карведілолу за реакцією з діазолем червоним ЖЖ за основними валідаційними характеристиками: специфічністю, лінійністю, діапазоном застосування, прецизійністю, правильністю та робасністю.
Keywords: тези доповідей