Основні напрямки удосконалення системи забезпечення населення лікарськими засобами як складової системи фармацевтичної допомоги - Демченко, Вікторія Олександрівна; Молодожонова, О. О. (Львів: Растр-7, 2014)
Питання забезпечення населення лікарським засобами являється одним з ключових у системі соціального забезпечення, тому сучасними дослідниками приділяється значна увага до оптимізації кожної з ланок і усієї системи в цілому. Метою дослідження є аналіз, узагальнення, окреслення основних принципів і підходів до удосконалення системи забезпечення населення лікарськими засобами в Україні.