Управління і економіка фармації : навч. посіб. до семінарів фармацевтів/провізорів-інтернів спец. «Фармація». Ч. 2. - Бушуєва, Інна Володимирівна; Єренко, Олена Костянтинівна (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Навчальний посібник призначений для використання фармацевтами/провізорами-інтернами спеціальності «Фармація» з дисципліни «Управління і економіка фармації» при підготовці до семінарів.
Keywords: УЕФ; управління і економіка фармації; інтерни