Прогнозування фармакологічних активностей похідних 1,2,4-тріазолу у програмі pass online - Михайлюк, Євгеній Олегович; Білай, Іван Михайлович (Запорізький державний медичний університет, 2012)
На сьогоднішній день у більшості країн скринінг нових лікарських речовин базується на дослідах invitro. При цьому багато видів фармакологічної активності цих речовин залишаються не заміченими та не визначеними.
Keywords: комп’ютерне прогнозування; похідні 1,2,4-тріазолу; фармакологічна активність; компьютерное прогнозирование; производные 1,2,4-триазола; фармакологическая активность; computer prediction; derivatives of 1,2,4-triazole; pharmacological activity