Сучасні аспекти лікувально-діагностичної тактики у хворих на гостру емпієму плеври - Перцов, Володимир Іванович; Тєлушко, Ярослав Володимирович; Савченко, Сергій Ігорович (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Мета: вдосконалити лікувально-діагностичний алгоритм у хворих на гостру емпієму плеври (ЕП).
Keywords: тези доповідей