Розв’язання клінічних ситуаційних анатомічних завдань в аспекті підготовки до ліцензійного іспиту "Крок-1" - Артюх, Олена Вікторівна; Матвєйшина, Тетяна Миколаївна; Лебединець, Микола Григорович; Штанько, Іван Федорович; Таланова, Ольга Сергіївна (Тернопіль : ТДМУ, 2018)
Визначне місце у процесі розвитку клінічного мислення та вмінь майбутніх фахівців займає рішення задач, а саме процес подолання закладених в них протиріч, що є підґрунтям для досягення оптимального рівня розумового напруження. Саме активність, насиченість, систематичність тренінгу у вирішенні численних задач в рамках майбутньої професії, а також з метою підготовки до успішного складання ліцензійного іспиту "КРОК-1", є головною умовою якісної підготовки лікаря-фахівця.