Застосування комбінованого препарату для лікування токсокарозної інвазії з ураженням шкіри у дітей - Усачова, Олена Віталіївна; Дралова, Олександра Анатоліївна (My University, 2021)
Актуальність. Токсокароз — це паразитарне захворювання, що може викликати ураження багатьох органів і тканин. У пацієнтів може визначатися вузловата еритема, дрібнопапульозний висип, кропив’янка, рецидивуючі болючі утворення під шкірою в ділянці попереку, кінцівок тощо. Мета дослідження: вивчення ефективності комбінованого препарату для лікування токсокарозної інвазії з ураженням шкіри у дітей.
Keywords: токсокароз; діти