Деякі методологічні аспекти доказової медицини - Оніщенко, Тетяна Євгенівна; Рябоконь, Юрій Юрійович; Савельєв, Валерій Григорович; Ушеніна, Л. О.; Фурик, Олена Олександрівна; Тютюнщиков, Борис Григорович (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Розглянутo основні принципи доказової медицини та доцільність їх використання у науковій і лікарській практиці. Рассмотрены основные принципы доказательной медицины и целесообразность их использования в научной и врачебной деятельности. The вasic principles of evidential medicine, expedience of their use by research workers and doctors in the practical activity were analysed.
Keywords: доказова медицина; клінічна епідеміологія; систематичні огляди; доказательная медицина; клиническая эпидемиология; системные обзоры; evedence-based medicine; clinical epidemiology; system reviews