Українська мова як іноземна. Ознайомче читання та говоріння : практикум для студентів-іноземних громадян I-III курсу спеціальності 222 «Медицина» - Гнатенко, Світлана Анатоліївна; Кравченко, Юлія Володимирівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Поданий у практикумі матеріал сприятиме формуванню компетентностей, важливих для сучасної молоді: уміння комунікувати, приймати рішення, працювати з інформацією, а також стане у нагоді під час вивчення тем щодо захисту життя і здоров’я студентів медичного вишу.