Рівень кортизолу, інсуліну та їх співвідношення у вагітних із затримкою росту плода - Сюсюка, Володимир Григорович; Колокот, Наталя Григорівна; Сергієнко, Марина Юріївна; Пейчева, О. В. (My University, 2023)
Мета дослідження - визначити рівень кортизолу та інсуліну, а також їх співвідношення у вагітних із затримкою росту плода.
Keywords: тези доповідей