Рак шийки матки: можливості для небайдужих - Детюкова, К. Д. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета роботи - проаналізувати етіопатогенез раку шийки матки, сучасні підходи до його первинної профілактики та представити освітню ініціативу, спрямовану на підвищення обізнаності підлітків.
Keywords: тези доповідей