Використаня методу "case studies" як технології симуляційного навчаня у вищій медичній школі - Ковальова, Тамара Дмитрівна (Тернопіль : ТДМУ, 2018)
Вступ. Реформування системи охорони здоров’я України в першу чергу вимагає удосконалення вищої медичної освіти та підвищення практично орієнтованої підготовки лікарів з урахуванням потреб охорони здоров’я населення і міжнародних стандартів. Симуляційне навчання здатне максимально наблизити медичну освіту до реальних умов практичної діяльності, сприяє опануванню системи умінь стосовно успішного виконання конкретних типів професійної лікарської діяльності та підвищення якості медичної допомоги [1].
Keywords: тези