Спеціалізовані Web-ресурси з питань впровадження асистивних технологій - Тюркеджи, Наталя Станіславівна; Tiurkedzhy, N. S. (My University, 2023)
Брак знань та поінформованості представників бібліотечно-інформаційної сфери діяльності України про техніко-технологічні та програмно-апаратні пристрої, які забезпечують фізичну та цифрову безбар’єрність людям з особливими потребами залишається нагальною проблемою та перешкодою для обслуговування цієї категорії користувачів.
Specialized web resources on implementation of assistive technologies