Комплекс методов физической реабилитации после гистерэктомии у пациенток репродуктивного возраста - Бугаєвський, Костянтин Анатолійович (Дніпропетровськ : ДНУ ім. О. Гончара, 2015)
У статті наведені результати дослідження практичного застосування комплексу методів фізичної реабілітації у пацієнток репродуктивного віку, після перенесеної гістеректомії, виконаної різними оперативними техніками. Вказані особливості реабілітаційних методів після різних способів видалення матки. In this article demonstrated the results of the study of the practical usage of complex methods of physical rehabilitation for patients of reproductive age, after suffering a hysterectomy, the produced different operative techniques. Peculiarities of rehabilitation methods after different ways to remove the uterus.
Keywords: пацієнтки; репродуктивний вік; гістеректомія; лапаротомія; лапароскопія; фізична реабілітація; вправи Кегеля; patient; reproductive age; hysterectomy; laparotomyl rehabilitation, Kegel exercises; laparoscopy; physical rehabilitation; Kegel exercises