Особливості підготовки студентів до складання ліцензійного іспиту «Крок-1» на кафедрі мікробіології вірусології та імунології - Камишний, Олександр Михайлович; Топол, Інна Олександрівна; Поліщук, Наталія Миколаївна; Kamyshny, A. M.; Topol, I. A.; Polishchuk, N. N. (К.: КІМ, 2016)
У статті акцентовано увагу на особливостях підготовки студентів до успішного складання ліцензійного іспиту «КРОК-1» у процесі викладання мікробіології в медичних університетах, як однієї із складових професійної компетентності майбутніх фахівців. Педагогічно правильно організована і методично спланована фундаментальна аудиторна підготовка студентів стає передумовою забезпечення цілеспрямованої їх орієнтації на майбутню діяльність в умовах практичного використання теоретичних знань.
Features of training students to pass license exams «Krok-1» on the department of microbiology, virology and immunology
Keywords: викладання мікробіології; ліцензійний іспит «КРОК-1»; медичний університет; teaching of microbiology