До законопроєкту про легализацію канабісу в Україні у медичних цілях - Туровец, А. О. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Дослідження спрямовано на правове обґрунтування доцільності використання канабісу в медицині в лікувальних цілях. Ці ліки мають стати доступними усім пацієнтам, які їх потребують. Таких пацієнтів, на думку екс-міністра охорони здоров‘я України У. Супрун, в Україні близько двох мільйонів.