Використання сучасного програмного забезпечення в систематизації літературних даних за інтраназальними лікарськими засобами - Бурлака, Богдан Сергійович; Burlaka, B. S. (My University, 2015)
Резюме: стаття присвячена оптимізації пошуку літературних даних із розробки, технології виготовлення та стандартизації лікарських засобів інтраназального введення шляхом використання сучасного програмного забезпечення. Для цього доцільно використовувати такі програмні засоби, як Меndeley© або Zotero©. Summary: the article is devoted to optimize search data in the literature on the development, manufacturing technology and standardization of drugs intranasal administration by using modern software. It is noted that for this purpose it is advisable to use such software as Mendeley©, or Zotero©.
Use of modern software for systematization of the literature data for intranasal drugs
Keywords: інтраназальні лікарські форми; пошук інформації через мережу internet; intranasal; dosage forms; seach information on the internet