Терапевтичні вправи у реабілітації пацієнтів з пошкодженнями опорно-рухового апарату - Лукашенко, А. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета дослідження – визначення комплексів терапевтичних вправ для реабілітації пацієнтів з травмами і пошкодженнями опорно-рухового апарату і прилеглих анатомічних структур.
Keywords: тези доповідей