Ефективність та доцільність застосування засобів фізичної терапії при гідроцефальному синдромі - Лисак, А. І. (Лисак А. І. Ефективність та доцільність застосування засобів фізичної терапії при гідроцефальному синдромі / А. І. Лисак ; [наук. кер. - канд. мед. наук, доц. Степанова Н. В.] // Актуальні питання сучасної медицини і фармації - 2024 : зб. тез доп. 84 Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю молодих вчених та студентів 23-24 трав. 2024 р., м. Запоріжжя. - Запоріжжя : ЗДМФУ, 2024. - С. 195-196., 2024)
Мета – аналізуючи доступні літературні джерела довести важливість і ефективність застосування засобів фізичної терапії при гідроцефальному синдромі та наголосити про важливість застосування коректних засобів відновлення та формування компенсацій при такому розладі.
Keywords: тези доповідей