Використання онлайн-дошки Miro як інструмента навчання під час проведення занять з української мови як іноземної дистанційно - Коновальчук, Надія Олександрівна (Toronto : Perfect Publishing, 2021)
У статті розглядаються основні переваги та можливості онлайн-дошки Miro як одного із інструментів дистанційного навчання у зв'язку з вимогами до організації дистанційного навчального процесу та психо-когнітивними особливостями молодого покоління.
Keywords: дистанційна освіта; дистанційне навчання; інструменти навчання; покоління Z; онлайн-дошка