Особливості відпрацювання практичних навичок при викладанні клінічних дисциплін в умовах воєнного стану - Земляний, Ярослав Вадимович; Земляна, Наталія Анатоліївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
учасні виклики, спричинені війною, поставили перед системою вищої освіти в Україні непрості завдання, але необхідність забезпечення її безперервності залишається поза сумнівами. У сучасній медичній освіті дедалі більше поширюється використання інноваційних методик симуляційного навчання.
Keywords: тези доповідей