Використання сучасних інформаційно-технічних засобів навчання при викладанні дисциплін на кафедрі іноземних мов Запорізького державного медичного університету - Гордієнко, Олена В'ячеславівна; Мирошниченко, Олена Анатоліївна (Харків: НФаУ, 2019)
Сьогодення не дає шансу сучасній освіті залишатися без впровадження новітніх технологій для достатньо якісного опанування англійською мовою за професійним спрямуванням, що є особливо нагальним в час стрімкої глобалізації англійської в сфері професійної медицини. Цитати відомих дослідників свідчать про це. Так, британський лінгвіст Джон Маер ще в 1986 році підкреслював, що англійська одна з найбільш уживаних мов в медицині, так звана lingua franca для мовного середовища медиків.
Keywords: Сьогодення; виклики часу