Клінічна фармакологія. Збірник тестових завдань - Крайдашенко, Олег Вікторович; Свинтозельський, Олександр Олексійович; Кремзер, Олександр Олександрович; Главацький, Олександр Миколайович; Саржевська, Анастасія Валеріївна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
До збірника включені тести, що складені за програмою з клінічної фармакології. Видання 2 (перероблено, доповнено) та має на меті сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань з клінічної фармакології студентами 5 курсу медичних факультетів.
Keywords: Клінічна фармаколологія; Тестові завдання; Модульний контроль