Оцінка ступеню васкуляризації кістки після субантральної аугментації - Міщенко, Олег Миколайович; Косінов, О. С. (Біла Церква : ЦФЕНД, 2024)
Ціль: Провести клінічний аналіз якості субантральної аугментації із застосуванням композиту Nano Graft з позицій рівномірності та ступеню васкуляризації аугментату.