Основні детермінанти формування здорового способу життя студентів-медиків - Сидоренко, О. В.; Кісельова, В. Д. (Одеса : ОНАХТ, 2021)
Загальновідомо, що збереження і зміцнення здоров'я нації багато в чому визначається ставленням кожної людини до свого здоров'я.
Keywords: тези доповідей