Основи фахової мови стоматолога - Агіна, Олена Іванівна; Даниленко, Людмила Вікторівна; Якутіна, Таміла Георгіївна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Практикум призначений для аудиторної роботи на заняттях з української мови як іноземної на ІІ курсі медичного університету спеціальності "Стоматологія". Матеріали практикуму спрямовані на формування у студентів необхідних мовних і мовленнєвих умінь у читанні, аудіюванні, говорінні та письмі, що створює умови для оволодіння майбутньою спеціальністю та спілкування в умовах навчально-професійного україномовного середовища.