Основи педагогіки та інноваційні технології у вищій школі : метод. посіб. для викладачів, які організовують контроль здобувачів ступеня д-ра філософії за третім освітньо-наук. рівнем в галузі знань 22 «Охорона здоров’я» спеціальностей 221 «Стоматологія», 222 «Медицина», 226 «Фармація, промислова фармація», 228 «Педіатрія» (денна та вечірня форми навчання) - Васецька, Лариса Іванівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Методичний посібник для викладачів, які організовують контроль здобувачів ступеня доктора філософії з предмету основи педагогіки за розділами «Педагогіка вищої школи та її складові» та «Виховання та навчання як єдиний цілісний педагогічний процес» створено Васецькою Л.І. відповідно до робочої програми дисципліни «Основи педагогіки та інноваційні технології у вищій школі» (ЗДМУ, 2019 р.). Методичний посібник входить до комплексу навчально-методичних матеріалів, які забезпечують організацію навчального процесу з дисципліни у ЗВО МОЗ України.