Перспективы использования полимерных пленок для лечения воспалительных заболеваний мочеполовой системы у женщин - Литвиненко, Т. Н.; Литвиненко, Тетяна Миколаївна; Litvinenko, Т. М. (ЗДМУ, 2014)
Лечение бактериальных вагинозов занимает сегодня одно из значимых мест в гинекологической практике. Разработка вагинальных пленок с хинозолом позволит расширить ассортимент лекарственных препаратов для терапии этой патологии. Лікування бактеріальних вагінозів посідає сьогодні одне зі значущих місць у гінекологічній практиці. Розробка вагінальних плівок із хінозолом дасть можливість розширити асортимент лікарських препаратів для терапії цієї патології. At present treatment of bacterial vaginosis has the great importance in gynaecological practice. Development of vaginal fi lms with Chinosol will allow to widen assortment of medications for therapy of this pathology.
Перспективи використання полімерних плівок для лікування запальних захворювань сечостатевої системи у жінок
Perspective of polymeric fi lms use for treatment of urogenital system infl ammatory diseases in women
Keywords: воспаление; пленка; хинозол; мочеполовая система; запалення; плівка; хінозол; сечостатева система; infl ammation; fi lm; Chinosol; urogenital system