Фармацевтична технологія : зб. тест. завдань з поясненнями для підготовки фармацевтів-інтернів спец. «Фармація» до ліцензійного іспиту «Крок 3. Фармація» - Смойловська, Галина Павлівна; Малюгіна, Олена Олександрівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Фармацевтична технологія. Збірник тестових завдань з поясненнями для підготовки фармацевтів-інтернів спеціальності «Фармація» до ліцензійного іспиту «Крок 3. Фармація» включає тестові завдання, які входять до Збірників тестових завдань для складання ліцензійного іспиту «Крок 3. Фармація» Центру тестування МОЗ України 2017-2021 рр. (розділ 1) та збірників тестових завдань апробаційного іспиту «Крок 3. Фармація» 2023-2024 рр. (розділ 2) з дисципліни «Фармацевтична технологія». Кожний тест складається безпосередньо з завдання, правильної відповіді і 4-х дистракторів, пояснення та літературних джерел, які були використані для роз’яснення завдання. Наведена інформація сприятиме максимально ефективному засвоєнню матеріалу фармацевтамим-інтернами та в подальшому дозволять здійснювати контроль рівня набутих знань.