Досвід написання історії хвороби в умовах дистанційного навчання - Назаренко, Олена Валеріївна (Суми : СумДУ, 2023)
Мета. На основі власного досвіду провести аналіз впровадження інтерактивних симуляційних технологій на кафедрі внутрішніх хвороб 1 та симуляційної медицини Запорізького державного медико-фармацевтичного університету (ЗДМФУ).
Keywords: тези доповідей