Статистичні аспекти поширення COVID-19 в соціальних групах - Кущ, Оксана Георгіївна; Надточій, І. В. (Тернопіль : ТНМУ, 2021)
Дослідженню вірусної пандемії в сучасному суспільстві приділяється багато уваги. Але на даному етапі не існує остаточного розуміння природи походження вірусу та шляхів його розповсюдження. З приводу останнього, необхідно зазначити що офіційні джерела мають статичне розуміння проблеми і такі ж самі статичні методи попередження розповсюдження хвороби. Про неефективність такого підходу свідчить той факт, що хвороба у своєму поширенні випереджає протидію людства.