Гострий біль vs хронічний біль. Порівняльний аналіз - Атаходжаєва, Вл. М. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета дослідження: порівняльний аналіз гострого та хронічного болю з урахуванням їхніх клінічних проявів, впливу на фізичний, психоемоційний та соціальний стан пацієнта, а також виявлення ключових відмінностей у механізмах виникнення і перебігу, що має важливе значення для вдосконалення підходів до діагностики, лікування та реабілітації пацієнтів з больовим синдромом.
Keywords: тези доповідей