Ефективність комплексного лікування хворих на ішемічну хворобу серця, поєднану з анемією - Коновалова, Марія Олександрівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження. Оцінити ефективність комплексного лікування хворих на ішемічну хворобу серця (ІХС), поєднану з анемією, із включенням до базисної терапії заліза (ІІІ) гідроксид-сахарозного комплексу та триметазидину.
Keywords: тези доповідей