Оцінка результатів лабораторного дослідження в психіатрії та наркології - Чугунов, Вадим Віталійович; Підлубний, Віталій Леонідович (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Навчально-методичний посібник складений відповідно до «Освітньо-професійної програми вищої освіти». Посібник підготовлений згідно з матеріалами, розробленими викладатським складом кафедри психіатрії, психотерапії, загальної та медичної психології, наркології та сексології ЗДМУ. В ньому освітлені основні питання клініки розладів психічної діяльності з даного розділу практичної психіатрії та наркології, дані рекомендації що до ранньої їх лабораторної діагностики, приведені типові тести та задачі для самоконтролю рівня підготовки.