Методичні проблеми навчання біофізики у медичних ВНЗ - Строгонова, Тетяна Василівна; Strogonova, T. V. (My University, 2018)
Розглянуті деякі методичні проблеми викладання біофізики, шо виникають при реалізації головних принципів навчання: змістовна складність міждисциплінарних зв’язків біофізики з іншими предметами, розподіл їх у часі; обмеженість варіативного навчання ; доступності внаслідок об'єктивних чинників. Запропоновані шляхи вдосконалення методів навчання, які спрямовані на організацію самостійної роботи студентів і підвищення їх творчої активності. Some methodical problems of teaching are сconsidered biophysicists arising up during realization of main principles of educating : rich in content complication of interdisciplinary connections of biophysics with other objects, them распределенность in time; limit nature of variantness of educating and availability, because of objective socio-economic reasons. Ways are offered on perfection of methods educating that is sent to perfection organizations of independent work and increase of creative activity of students
Methodological problems of teaching biophysics in medical universities
Keywords: біофізика; вища математика; медичнй ВНЗ; якість навчання; методика викладання; проблеми навчання; принципи навчання; biophysics; higher mathematics; medical institution of higher learning; quality of educating; methodology of teaching; problem of educating; principles of educating