Гострі отруювання лікарськими препаратами: діагностика, засоби невідкладної терапії - Бєленічев, Ігор Федорович; Бухтіярова, Ніна Вікторівна; Моргунцова, Світлана Андріївна; Крайдашенко, Олег Вікторович; Самура, Ірина Борисівна; Спахі, Олег Володимирович (Запорізький державний медичний університет, 2013)
Посібник складено відповідно до навчальної програми «Побічна дія лікарських засобів». В посібнику представлені дані про отруювання лікарськими препаратами, що трапляються найбільш частіше в клінічній практиці. Діагностика та засоби невідкладної терапії викладені докладно і послідовно з позиції надання першої лікарської допомого на догоспітальному етапі. Посібник призначений для студентів медичних факультетів, інтернів, курсантів ФПК, лікарів.