Роль H.pylori у розвитку захворювань верхніх відділів шлунково-кишкового тракту у дітей - Савченко, Дар'я Сергіївна; Леженко, Геннадій Олександрович (My University, 2024)
Мета дослідження. Проаналізувати частоту, з якою виявляються захворювань верхніх відділів ШКТ у дітей та дослідити роль H.pylori у їх розвитку.
Keywords: тези доповідей