Педагогічні умови впровадження мультимедіа технологій в освітній процес студентам медичних ВНЗ - Губарь, Андрій Олександрович; Бачурін, Георгій Вікторович; Бачурін, Віктор Іванович; Довбиш, Михайло Афанасійович; Довбиш, Ігор Михайлович (My University, 2018)
У статті розглядається сутність понять «мультимедіа» і «мультимедіа технології», описуються педагогічні умови впровадження мультимедійних технологій в освітній процес вищої школи і обговорюються можливості їх застосування при навчанні студентів. The paper considers the essence of such concepts as «multimedia» and «multimedia technologies», pedagogical conditions of multimedia technologies introduction in educational process of higher school.
Keywords: мультимедіа; multimedia; педагогічні умови; conditions; освітній процес; educational process