Досвід застосування противірусної терапії за схемою OBV/PTV/R+DSV±RBV у хворих на хронічний гепатит с з коморбідною нирковою недостатністю V стадії - Веницька, Галина Василівна (My University, 2023)
Мета роботи - провести аналіз ефективності ПВТ з застосуванням схеми OBV/PTV/R+DSV±RBV у хворих на ХГС, інфікованих 1-м генотипом вірусу, які мають коморбідну хронічну ниркову недостатність V стадії та отримують гемодіаліз.
ORCID ID: 0000-0002-3642-0117
Keywords: тези доповідей