Особливості викладання пропедевтичної педіатрії іноземним студентам в умовах карантину - Круть, Олександра Степанівна; Підкова, Віра Ярославівна; Пащенко, Ірина Володимирівна; Соляник, Олександра Вячеславівна (My University, 2021)
Одним із відомих традиційних методів навчання на клінічній кафедрі є підготовка та написання студентами навчальної академічної історії хвороби [1]. Це створює умови для розвитку логічного мислення майбутнього спеціаліста, готує до здатності формулювати результати клінічного спостереження, грамотності висловлювань та дисциплінує студента.